Picture of HQ

İstanbul Endüstri ve Ticaret Serbest Bölgesi Aydınlı Serbest Bölge Mah. Akif Kopuz Cad. No.2 Tuzla İstanbul / Türkiye

+90 216 394 20 82

info@almarfire.com

HQ

HAES Marine Turkey

almar | almar

ALMAR sunmuş olduğu sabit yangın söndürme ve algılama sistemleri ile birlikte 2000 yılından bu yana onlarca yıllık tecrübesi ve hizmet kalitesi ile lider firmalardan biri haline gelmiştir. Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmamız uzun yıllardır yangın söndürme ve algılama sistemlerinde kaliteli ve güvenilir olduğunu hayata geçirdiği yüzlerce proje ile göstermiştir.

ALMAR, 01.09.2022 tarihi itibariyle HAES firmasının resmi marine distribütörüdür.

HAES, İngiltere'nin önde gelen yangın alarm sistemi kontrol ekipmanı üreticilerinden biridir. 1973'te kurulan Haes, bir aile işletmesi olmaya devam ediyor ve tüm ürünlerini Birleşik Krallık'ta, Londra Heathrow Havaalanı yakınlarındaki özel olarak tasarlanmış tesisinde üretiyor. Bugün ünlü ürün yelpazemiz tüm dünyada binaları ve gemileri korumak için kullanılmaktadır.

Almar is an efficient and solution focused business and manufacturing company that with modern methods, high standards and synergistic effect creates values. Since 2000 Almar has become one of the leading companies with decades of experience and service quality. As a fixed fire suppression and detection systems company in the marine industry, we have accomplished many projects with quick and quality lotions to problems presented.

ALMAR is the official marine distributor of HAES brand since 01.09.2022.

HAES is one of the UK’s leading manufacturers of fire alarm system control equipment. Established in 1973 Haes remains a family run business and all our products are manufactured here in the UK in our purpose designed facility near London’s Heathrow Airport. Today our renowned range of products are used to protect buildings and vessels all over the globe.

Contact